Kuudes ottelukierros jatkoi jyvien erottelua akanoista

Kakkosen B-lohkon kuudes ottelukierros pelattiin 28.-29.5.

Ilves menetti sarjan kärkipaikan hävittyään Tammelassa vaisun esityksen jälkeen BK-46:lle lukemin 0-2. Raportit: BK-46, Ilves, Ipalandia, Radio 957

TPV haki pisteen alkukauden komeetta JäPS:lta. Pistejako lukemin 1-1 oli ilmeisen oikeutettu lopputulos, vaikka JäPS ensimmäistä jaksoa selvästi hallitsikin. Tasaisen hyvät otteet ovat osoittaneet, etteivät järvenpääläiset ole mikään tähdenlento. Antti Autio iski taas maalin ja jatkaa maalintekijätilaston kärjessä. Paltsareiden peli ei kulje vieläkään, mutta voittoja on pian tultava, ellei koko kautta haluta viettää alemman keskikastin väännöissä. Raportit: TPV, JäPS

Porin jumbofinaalissa MuSa ja TiPS tasasivat pisteet lukemin 1-1. Kotijoukkue jatkaa ilman voittoja, mutta saa tällä kertaa olla tyytyväinen pisteeseen tasoitettuaan viime minuuteilla. Paikkoja molemmilla oli lisämaaleihinkin, mutta tasapeli oli lopulta oikeutettu lopputulos. MuSa jahtaa avausvoittoaan seuraavaksi keskiviikkona Ilveksen vieraana. TiPS:n osalta huomionarvoista oli, että joukkueen paidassa esiintyi lainamiehiä Ykkösen kärkijoukkue PK-35:stä. Raportit: MuSaTiPS

ÅIFK isännöi Turussa Ilves-Kissoja. Myrskyisässä säässä pelattu koitos päättyi pistejakoon lukemin 1-1. Vieraiden Abu Sankoh jatkoi vahvoja otteitaan ja palkittiin ottelun parhaana. ÅIFK siirtyi sarjakärkeen, mutta Ilveksen onneksi vain pisteen erolla jäätyään tasapeliin. Tästä on kiittäminen hyvää taisteluaan jatkavia Kissoja, joka on kova pala lohkon jokaiselle joukkueelle. Raportit: I-Kissat, ÅIFK, Radio 957

Salossa ennakkosuosikki SalPa ja kauden kuluessa piristynyt Kraft jakoivat pisteet lukemin 0-0. Kaatosateessa pelatusta ottelusta ei ilmeisesti jäänyt juurikaan lapsille kertomista. SalPan kausi on alkanut alle odotusten, kun taas Kraft on parantanut huomattavasti ja karistanut ainakin tässä vaiheessa putoamistaistelun kannoiltaan. Raportit: SalPa, Kraft

Raumalla kotijoukkue Pallo-Iirot otti rutiinivoiton sarjajumbo LoPa:sta. Juho Patola iski kaksi kotijoukkueen maaleista 3-0 päättyneessä koitoksessa. Iirot jatkaa kärkikamppailussa, kun taas kriisijoukkue LoPa:n kausi jatkuu erittäin synkeissä merkeissä.

Jazz sai vieraakseen TuTo:n. Porilaiset hallitsivat ottelun ensimmäistä jaksoa mielin määrin ja tauolle mentiin 1-0 lukemissa Jesse Junnilan iskettyä avausosuman. Isännät menivät toisella jaksolla  turvallisen tuntuiseen 2-0 johtoon Rami Ahosen iskettyä 52. minuutilla kauden viidennen osumansa. TuTo kuitenkin kavensi 67. minuutilla ja laittoi Jazzin lopussa ahtaalle. Ylärimaa lähemmäs vieraat eivät kuitenkaan päässeet, joten pisteet jäivät Poriin lukemin 2-1. Jazz jatkaa kärjen tuntumassa, kun taas tarkasti puolustavat turkulaiset taistelevat peräpäässä. Raportit:  Jazz

Kuudes kierros jatkoi jyvien erottelua akanoista. Kuusi kärkijoukkuetta ovat nyt kahden pisteen sisällä toisistaan, kun taas peräpää alkaa olla kymmenen pistettä kärjestä. Sarjakärki ÅIFK:n riveissä tiedettiin olevan paljon taitavia nuoria pelaajia, mutta alkukauden vahvat esitykset ovat silti olleet hienoinen yllätys. Kauden komeetta JäPS:n osalta puheet yllätyksistä voidaan nyt unohtaa, sillä järvenpääläisten vahvuus ei voi tulla enää kenellekään puun takaa. JäPS ja BK-46 jatkavat ainoina tappiottomina joukkueina.

Seuraava kierros pelataan jo 1.-2.6. Ilveksen vieraaksi saapuu keskiviikkona Piracaian tähdittämä MuSa.

Sarjataulukko

Kategoria(t): jalkapallo, kakkonen, kierroksen yhteenveto, mediakatsaus Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.