Kevätkierros ottelua vaille valmis

Kauden ensimmäinen puolisko on yhtä kierrosta vaille pelattu. Viimeistä edellisen kierroksen yhteenveto alla.

Kaikki alkukauden ottelut urakoinut Jussi Kotilahti vauhdissa Lohjalla. Kuva: Petteri Lehtonen

Ilves nappasi pisteet vieraissa Lohjan Pallolta lukemin 2-3. Kissapetojen esitys oli vaihteeksi hieman vähemmän vakuuttava, mutta voiton myötä aukesi sarjan kärkipaikka pienen tauon jälkeen. Miki Sipiläinen jatkoi komeaa maalitahtiaan latomalla kaksi osumaa. Mikillä oli varaa tuhlata myös rankkari. Henri Scheweleff vastasi tupsukorvien kolmannesta osumasta. Raportit: Ilves, Länsi-Uusimaa, Radio 957

Salossa SalPa isännöi Jazzia. Tasainen ottelu päättyi lukemiin 1-1. Jesse Junnila vei vieraat johtoon toisen jakson alussa, mutta Matti Heimo tasoitti parikymmentä minuuttia myöhemmin pilkulta. Oman erikoisen lisävärinsä toi se, että peli jouduttiin keskeyttämään kentälle rynnänneiden hulinoitsijoiden vuoksi. Molemmat joukkueet ovat hiipuneet yhdeksän pisteen päähän sarjakärki Ilveksestä.  Raportit: SalPa

Järvenpään Palloseura sai vieraakseen jumbojoukkue Musan Salaman. Ottelussa kävi kuten odottaa saattoi, ja JäPS latoi taululle rumat 5-0 lukemat. Antti Autio osui kahdesti ja Jani Myllyniemi kertaalleen. JäPS jatkaa terävimmän kärjen vauhdissa tehtyään sarjan eniten maaleja. MuSan meno vaikuttaa edelleen lohduttomalta. Raportit: JäPS, MuSa, Keski-Uusimaa

Sarjakärki BK-46 matkusti Närpiön Mosedalille Kraftin vieraaksi. Kraft hävisi ensimmäisen kotiottelunsa, mutta sen jälkeen vieraat olivat saaneet kyytiä rumin numeroin. Vierailijoille näytti tälläkin kertaa käyvän huonosti, kun Tony Lund puski kauden ennätysyleisön riemuksi isännät johtoon 67. minuutilla. BK pystyi kuitenkin nappaamaan pisteen Lucas Mondinon tasoitettua 82. minuutilla. Raportit: Kraft, Etelä-Uusimaa

Pallo-Iirot isännöi raumalla ÅIFK:a. Nuori vierailijajoukkue sai oppitunnin raumalaisten käsittelyssä. Fyysisesti vahva Iirot takoi taululle rumat 5-1 lukemat. Juho Patola jatkoi maalitehtailuaan paukuttamalla peräti neljä osumaa. ÅIFK on jäänyt hieman kärjen vauhdista, kun taas Iirot jatkaa vahvasti mukana nousukamppailussa. Raportit: Sportpressen, Länsi-Suomi

TPV väänsi voiton Ilves-Kissoista Tammelassa. Kuva: SS

Tampereella kohtasivat paikallisottelussa TPV ja I-Kissat. Kotijoukkue Kissat pääsi tauolle 1-0 johdossa Jani Nyblomin maalattua  12. peliminuutilla. Paltsarit kuitenkin ryhdistäytyi pukukopissa, ja kiri toisella jaksolla rinnalle ja ohi Eemi Ruuskan, Juuso Ollikaisen ja Samu Jokelan maaleilla. Kissoilla oli taas Haka-apuja mukana, mutta tällä kertaa sekään ei riittänyt. TPV nousi voitollaan tukevammin keskikastiin. Paltsareiden voittoputki on tullut peräpään joukkueiden kustannuksella, mutta toisaalta punakoneen alkukauden ohjelma oli puolestaan vaikea. Raportit: TPV, Radio 957

TiPS ja TuTo vetivät lonkkaa ja pelaavat keskinäisen ottelunsa myöhemmin. Näin kierros jäi kuusi ottelua kattaneeksi tyngäksi.

Neljän kärki jatkaa edelleen äärimmäisen tasaisissa merkeissä. Vetovuoron otti vaihteeksi Ilves, joka kohtaa perjantaina erittäin tärkeässä ottelussa SalPan. Ylemmässä keskikastissakin ollaan edelleen iskuetäisyydellä kärjestä. MuSan tilanne pahnan pohjimmaisena alkaa näyttää todella vaikealta. TiPS tai TuTo saattaa keskinäisen ottelun voitolla nousta uhkaamaan karsijan paikalla olevia I-Kissoja. Alkukauden esitysten perusteella TuTo ei välttämättä ole vielä viimeistä sanaansa sanonut putoamiskamppailun suhteen.

Sarjataulukko

Kategoria(t): jalkapallo, kakkonen, kierroksen yhteenveto, mediakatsaus Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Kevätkierros ottelua vaille valmis