Lauantain ratkaisukamppailu Seinäjoella lähestyy

Nousukarsintojen ensimmäisen kierroksen toinen ja ratkaiseva kamppailu lähestyy. Ottelu pelataan Seinäjoen keskuskentällä lauantaina klo 15.00 alkaen.

Raimo Kuuluvainen oli nousijajoukkueen kantavia voimia.

Ilveksellä on hyviä muistoja lauantain otteluareenasta. Kentällä pelattiin nimittäin 26. syyskuuta 1978 ottelu, jossa Sepsi-78 kaatui lukemin 0-1 Juha Ojasen osumalla. Voitolla kissapedot varmistivat nousunsa silloiseen SM-sarjaan. Tämä oli lähtölaukaus seuran historian upeimmalle jaksolle.  Jo nousua seuraavana vuonna tupsukorvat pääsivät nostelemaan Suomen Cup -kannua kaadettuaan TPS:n Olympiastadionilla pelatussa finaalissa. Seuraavina vuosina Ilves voitti Suomessa kaiken mahdollisen ja pääsi mittelemään voimiaan Euroopan kentillä Juventuksen, Feyenoordin ja Glasgow Rangersin kaltaisten jättiläisten kanssa. Lauantaina Ipan joukkueella on mahdollisuus antaa lähtölaukaus uudelle menestyskaudelle ja kirjata itsensä Ilveksen kunniakkaan historian lehdille.

Ilveksen kannattajille on SJK:n tiedotteen mukaan varattu oma sektio keskuskentän aurinkokatsomosta. Tupsukorvat tarvitsevat tiukassa paikassa omiensa tuen, joten toivottavasti mahdollisimman moni Ilveksen ystävä lähtee paikan päälle kannustamaan joukkuetta. Jotkut ovat menossa klo 12.00 Tampereelta lähtevällä junalla, joka on perillä Seinäjoella klo 13.15. Rautatieasemalta on reilun kilometrin matka keskuskentälle. Takaisin sivistyksen pariin pääsee esimerkiksi klo 18.52 Seinäjoelta lähtevällä junalla, joka on Tampereella klo 19.56. Ilveksen Itäpäädyn kannattajaporukka on ilmeisesti lähdössä liikkeelle omalla bussilla. Tiedotamme mikäli bussista löytyy vapaita paikkoja. Perjantaina palaamme asiaan varsinaisen otteluennakon tiimoilta.

Kaikki kynnelle kykenevät siis Seinäjoelle kannustamaan Ilves jatkoon! Ykköseen!

Kategoria(t): jalkapallo, kakkonen, nousukarsinnat 2011 Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Lauantain ratkaisukamppailu Seinäjoella lähestyy

  1. Nimetön sanoo:

    Junalla ilman muuta! Onko jossain jotain infolistaa, jossa voi katsoa/ilmoittaa onko ketään tulijoita junalla? Edestakainen junareissu olisi tuonne kohtuuhintainen, alle 30€.

    • ipalandia sanoo:

      Ei ole tietääksemme mitään listaa, mutta muutama tuntemamme henkilö on maininnut suunnittelevansa menoa tuolla jutussa mainitulla junalla. Veikkaisin, että löytyvät ravintolavaunusta. Juna ei tosiaan ole pahan hintainen, eikä matka kestäkään kuin reilun tunnin.

  2. Nimetön sanoo:

    SJK vie ja Ilves vikisee.

Jätä kommentti